Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet

Suck!


Jag läste en debatt-artikel på DN, den är skriven av ett gäng svenska artister/författare/etc. & handlar om IPRED (såklart) och om vad dom tycker om piratkopiering/fildelning. Jag kan bara sucka & skaka på huvudet...

Bland annat kan man läsa; "Många svenska artister, skådespelare och författare vet av egen erfarenhet vilka våldsamma påhopp och hatattacker som kan drabba den som uttrycker en annan åsikt än den lilla, men högljudda, piratgruppen."

Alltså seriöst. Hatattacker?
...vaddå, har någon sprängt Per Gessles bil med en hemmagjord bomb, eller vad är det frågan om?

& man läser vidare; "svensk musiksektor har förlorat runt 60 procent av sin omsättning sedan 2000-talets början. I en sådan miljö försvinner snabbt både resurser, kunskap och utrymme att med kvalitet odla fram några nya Kent, Abba eller Roxette."

Jaha? Men det är väl knappast någon större förlust... Abba & Roxette lyssnar man väl mest på emellanåt för nostalgiska skäl, och Kent?! Näe, dom förtjänar verkligen inte att tas upp i det här sammanhanget... Kvalitet? Hah! Inkomstkälla...
Oavsett, de tre banden är lättlyssnad ganska mainstream musik, det finns tusentals band som låter ungefär likadant. Så varför skulle vi vilja "odla fram" ytterligare ett sånt där tråkigt exempel på pop(ulärmusik)?
Nej, hellre ny outforskad musik!!
Använd internet som det fantastiska medium det är för att nå folk, marknadsföring på internet är grymt mkt billigare än den är om man ska annonsera på andra ställen, och man når genast hela världen med några knapptryck. Vem som helst(!) kan bli känd och få ut sin musik via internet, det finns massor med exempel på folk som etablerat sig den vägen... Det är bara dom "gamla" artisterna som är rädda för ngt som är nytt!

& herregud, det ÄR ju inte ens nytt, det är skitgammalt... Ni konservativa hänger bara så jävla långt efter.

Man kan inte förbjuda bort saker på det viset, det enda man kan göra är att hitta en vinkling man får ngt ut av...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Piratpartiet

FRAdar

iNTeGriTY